NYHEDER FRA TJELE VEST SPORT

Velkommen til Tjele Vest Sport

Nyheder fra Tjele Vest Sport

Disse nyheder kommer fra vores Facebook side: https://www.facebook.com/Tjelevestsport
Husk også at følge os på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Tjele Vest Sport

Husk pigerne spiller på Løvel stadion i morgen onsdag kl.19:00 hvor vi glæder os til at møder SUB 09

Vi ses på løvel stadion
...

2 months ago
Tjele Vest Sport

Kampreferat: Vorup FB - TVS lørdag d. 15/05 kl. 11:45.
TVS’s førstehold var lørdag på en svær opgave ude mod rækkens ubesejrede førerhold fra Vorup. Første opgør mellem de to klubber endte med en 1-5 sejr til Vorup, så der var noget at revanchere for TVS mandskabet.
Kampen startede ud med Vorup som spilstyrende, men et kompakt og godt indstillet TVS hold forsvarede godt, og holdte Vorup fornuftigt fra de helt store chancer.
Efter 23 min. spil får Vorup tildelt spillets største chance. En bold spillet i dybden presser Patrich Hall til at begå en forseelse i felten, og dermed straffespark til Vorup. Straffesparket bliver dog forsømt i ren Elkjær-stil med et spark over målet.
Resten af 1. halvleg forløber med Vorup som det dominerende hold, og de får sig også spillet frem til et par store muligheder som målmand Kasper Nielsen får pareret. TVS har enkelte gode muligheder på omstillinger, uden at blive helt farlige.
2. halvleg begynder som første, men efter 50 min. spil kan TVS ikke længere holde stand. En løs bold i feltet efter et indlæg ender for fødderne af Vorups angriber der sparker den i kassen.
Herefter kommer TVS manskabet spilmæssige bedre ind i kampen, og får tilspillet sig to store muligheder ved først Kasper Thomsen og senere Marc Duch, men desværre mangler afslutningerne den sidste skarphed. Vorup kommer også stadig til deres del af chancerne men TVS forsvaret og Kasper i målet havde en god dag. Efter 80 min. går den dog ikke længere, da Vorup spiller sig frem til en helt fri chance som de udnytter sikkert.
TVS forsøgte at blive ved med at tro på det, men reduceringen kom aldrig. Dermed endte kampen med et 2-0 nederlag til Vorup.
Et godt kæmpende TVS hold kan dog tage mange ting med videre til de sidste kampe efter en fin indsats, hvor de bare må erkende at modstanden var lidt for stor.

Bedre gik det lidt senere lørdag da andetholdet fik vendt en 2-0 føring på udebane mod Sparkær til en rigtig flot 4-2 sejr.
...

2 months ago
Tjele Vest Sport

TVS er bagud 1-0 men er begyndt at presse godt på, Thomsen var helt alene med målmanden men brændte det samme 5 min efter var det Duch som var helt igennem men ingen mål ...

2 months ago
Tjele Vest Sport

Patrich Hall Pedersen laver straffe og får gult kort øv, 0-0 inden straffe, se her om de laver mål ...

2 months ago
Tjele Vest Sport

TVS har startet godt ude mod topholdet ...

Load more