NYHEDER FRA TJELE VEST SPORT

Velkommen til Tjele Vest Sport

Nyheder fra Tjele Vest Sport

Disse nyheder kommer fra vores Facebook side: https://www.facebook.com/Tjelevestsport
Husk også at følge os på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Tjele Vest Sport

Kampreferat serie 2 TVS - Fårvang if d. 17/09 kl. 18:00, Løvel Stadion.

Pointdeling i målrigt opgør⚽️

TVS’s højst rangerende herrehold skulle her til aften forsøge at fortsætte de gode takter fra de sidste to kampe.
Hvis man som tilskuer ankom 20 min. inde i dagens kamp, så var man allerede gået glip af de første tre mål.
Efter 8 min. var det først Viktor Nørskov, der på et langskud, bragte TVS foran, og få min. senere stemplede Jeppe Klovborg også ind, med en velplaceret afslutning i langt hjørne.
Føringen på 2-0 holdte desværre kun fire minutter, før Fårvang fik reduceret efter et gennembrud til baglinjen, og en cutback aflevering til en fri Fårvang spiller midt for mål.
TVS fik dog herefter igen styr på spilet, og helt fortjent bragt sig på 3-1 fem min før pausen. Denne gang var det Jesper der kunne sætte sidste fod på, efter en assist på en rigtig flot solotur af Viktor. 3-1 ved pausen.
Anden halvleg fortsatte de første 20 min. med TVS i teten, og også med et par rigtig store muligheder for at lukke kampen endegyldigt. Men sådan skulle det ikke gå iaften. Med 20 min. igen får Viktor raget et dumt gult kort til sig, hvilket gav Fårvang spillerne tro på tingene igen.
Allerede minuttet efter får de på en bold i dybden reduceret til 3-2, og bedst som TVS igen er blevet fuldtallige må de også indkassere målet til 3-3, denne gang på et hovedstød tæt under mål, efter et hjørnespark.
De sidste 10 min. forløb uden de helt store chancen til nogen af holdene, og dermed blev kampens resultat 3-3. Efter en kamp hvor TVS-holdet klart må stå tilbage med følelsen af at have smidt 2 point.

Kampens spiller blev spillende træner Jesper Lindegaard.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Point for 3. kamp i streg👍 Pilen peger i den rigtige retning. Forza TVS⚽⚽💪

Aarh dumt gult kort som ikke skulle have været der overhovedet 😉😉

View more comments

6 days ago
Tjele Vest Sport

Kampreferat serie 2 TVS - Silkeborg FC mandag d. 13/09 kl. 18:00, Løvel Stadion.

Ny sejr til TVS💪😀

TVS’s herrehold i serie 2, tog mandag aften imod Silkeborg FC på Løvel Stadion.
1. halvleg blev en relativt tæt affære, hvor en advarsel til Viktor Nørskov gav Silkeborg en god periode midt i 1. halvleg, hvor de var hyppige gæster i og omkring TVS feltet, uden at det dog udløste en scoring.
Det gjorde det til gengæld for TVS efter 30 min., hvor Marc Duch på spektakulær vis får tjattet bolden i mål efter et hjørnespark til TVS.
1-0 ved pausen.
2. Halvleg stod der TVS på det meste. De personlige fejl der har plaget holdet i flere af de første kampe var sorteret væk, og offensiven fungerede rigtig godt i store perioder.
Efter 64 min. får spillende træner Jesper Lindegaard tilkæmpet sig et straffespark, som Viktor Nørskov sparker sikkert ind. Herfra så TVS gutterne sig aldrig tilbage, og indskiftede Nicolaj Bak Sørensen skulle kun bruge et lille kvarter på at få nettet til at blafre 2 gange mere, bag en frustreret Silkeborg keeper. Begge gange på oplæg af Marc Duch.
Dermed blev aftenens sejr på 4-0, hvilket ikke var et mål for meget. Aftenens kamp bød iøvrigt på et comeback Michael “Malle” Madsbjerg, der strøg direkte ind i startopstillingen og leverede 45 gode min.

Kampens spiller for TVS blev den unge Jeppe Klovborg, der spillede en rigtig stærk kamp på venstrebacken.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Stærk gået drenge med 2 sejre i streg, efter en svær start på sæsonen💪💪 Imponerende og nu er I fuldt med i rækken igen⚽⚽

Super kamp gutter.....😃

View more comments

2 weeks ago
Tjele Vest Sport

U19 pokalbrag på Rødding Stadion mellem TVS og Løgstrup G&IF, endte med videre avancement efter et imponerende comeback.
Træner Frans Bak havde nedenstående kommentarer efter kampen.

Tak for en voldsom imponerende fight drenge. Målmand udvist efter 10 min., nede med 0-2 efter 70 min., får udlignet til 2-2, bagud med 3-1 inden de 2 sidste straffespark...... Vi scorer på vores 2 og de brænder deres 2 sidste.....I 8. runde i straffespark vinder vi så.
En aften jeg aldrig aldrig glemmer og det håber jeg heller ikke I gør drenge💪⚽🇩🇰
Fantastisk med de mange publikummer og alle de U19 drenge, som ikke spillede men var der og bakkede op.
I har et fantastisk sammenhold, som er unikt, og som I skal være stolte af.
I er for vilde drenge og jeg er stolt af at måtte træne jer.
Forza TVS og vi glæder os til næste runde i pokalen🌞🌞
Efterfølgende hygge i Røddinghus med 25 drenge og sportschefen Jan Skovgård Jakobsen, med pizza, øl og sodavand. Plus en sejr på 5-0 til det danske landshold over Israel på storskærm🇩🇰🇩🇰
Whats not to like..........
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Kanon kamp drenge. Sejt...

View more comments

Load more