NYHEDER FRA TJELE VEST SPORT

Velkommen til Tjele Vest Sport

Nyheder fra Tjele Vest Sport

Disse nyheder kommer fra vores Facebook side: https://www.facebook.com/Tjelevestsport
Husk også at følge os på Facebook!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 months ago
Tjele Vest Sport

Kampreferat Nørager/Rørbæk - TVS lørdag d. 10/10.
Lørdag eftermiddag tog TVS på togt efter 3 point i Nørager. Nørager lå inden dagens kamp på en delt førsteplads i puljen, men det var ikke til at se at det var et tophold TVS mødte i kampens start.
Allerede efter 3 min. blev det 0-1 til TVS, målscorer var Polle på en løs bold i felten. Men det skulle blive endnu bedre for TVS, der virkelig var tændte og klar fra start.
Efter 5 min. opsnapper Patrich en løs tilbagelægning, og alene med målmanden gør han det til 0-2.
TVS stillede sig dog ikke tilfredse med den gode start. Efter 13 minutter kom Patrich endnu engang på tavlen, efter er flot assist fra Asbjørn ind i feltet. 0-3 og en drømmestart for TVS.
Nørager kom langsomt bedre med i kampen, men blev kun farlige et par gange efter boldtab i TVS opstillet. Nørager nåede også at hive 2 gule frustrationskort til sig inden pausen.
Anden halvleg startede lidt vaklende fra TVS spillerne, og Nørager kom til en række hjørnespark, hvor de på nedfaldsbolde var tæt på en reducering et par gange. TVS fik også en “halvstor” chance ved Patrich, efter et flot sololøb på en halv banelængde af Kasper Thomsen, men det skulle ikke blive til et hattrick for Patrich idag.
Efter 75 min. var det istedet Jeppe der endegyldigt lukkede kampen til 0-4, med en klinisk afslutning fladt i langt hjørne.
De sidste 15 min. forløb lidt rodet med yderligere to gul kort til Nørager samt et enkelt til Patrich. Fuld fortjent sejr til TVS.

Kampens spiller blev Kasper Thomsen, der spillede en rigtig flot og disciplineret kamp i TVS angrebet.

Anfører Kasper Nielsen udtaler:
Rækken er vildt tæt, så det var en fornøjelse at tage ud på udebane og vinde en så komfortabel sejr, hvor vi virkelig var klar fra start. Derudover var det dejligt at få de tre spillere, Dennis, Jimmi og Jacob Madsen med igen efter lange skader. Vores form og bredde ser rigtig fornuftig ud inden de sidste tre afgørende kampe.
Vi håber på maksimal opbakning når vi de næste to lørdage spiller kl. 16:00 i Rødding.
...

6 months ago
Tjele Vest Sport

Kampreferat lørdag d. 3/10 TVS - Foulum:
Lørdag eftermiddagen spillede TVS’s bedste mandskab mod Foulum i serie 2.
Kampen var knap fløjtet igang, før bolden var i kassen første gang. Desværre for TVS var det Foulums hurtige kantspiller der løb fra TVS forsvaret i venstre side og alt for let kunne bringe Foulum foran.
Det tog lidt tid før TVS overvandt chokstarten, og i den periode kom Foulum også til et par halvstore muligheder mere, som dog blev afværget af forsvaret og den vikarierende keeper Alexander, som kampen igennem gjorde en fin figur i TVS målet.
Efter 37 min. trykkede Patrick af fra distancen, Foulums keeper kunne kun halvklare forsøget og inde foran mål stod Storgaard som altid klar til at prikke bolden ind. 1-1 ved pausen.
TVS kom bedst ud til 2. halvleg, og satte sig mere og mere på spillet. Efter 55 min. kommer Gustav til en stor fri chance, men Foulums keeper klarede forsøget med en god fodparade.
Halvvejs hen i halvlegen var der igen jubel blandt hjemmeholdets fan. Malthe var trukket med frem fra forsvaret, og trykkede af fra ca. 25 meter for at se kuglen stryge ind i den ene målhjørne. Kandidat til årets mål!
Desværre holdte føringen kun få minutter. Foulum får spillet lidt for nemt gennem midtbanen, og Foulums angriber sendte med et kraftfuldt spark bolden ind bag Alexander. 2-2.
Resten af kampen fortsatte med TVS mest på bolden, hvilket også bragte et par gode muligheder med sig, men samtidig var Foulum også farlige på et par omstillinger. Begge hold manglede dog den sidste skarphed og kræfter for at få fuld udbytte af anstrengelserne, og dermed endte opgøret 2-2.

Kampens spiller blev KB. Han spillede en solid kamp i midterforsvaret, og havde sidste fod på en række afgørende clearinger, hvor det brændte på i TVS-feltet.
...

7 months ago
Tjele Vest Sport

TVS NYT! ⚽️

Kampreferat lørdag d. 26/09 Bælum/Solbjerg

Lørdag eftermiddag mødte serie 2-holdet puljens bundhold Bælum/Solbjerg på udebane.
På en relativt lille bane lagde Bælum ud med at stå ret kompakt og lukke bagrummet ned. Det tvang TVS til at søge opspillet langs jorden, men det resulterede desværre alt for ofte i boldtab kort inde på Bælums banehalvdel. Enkelte muligheder kom TVS dog til, de største til Skrøder og Patrick, men begge gange fik Bælums udmærkede keeper reddet. Bælum kom også frem til enkelte chancer, men for det meste var det afslutninger udefra der ikke for alvor var nærgående. Dermed forblev det målløst til pausen.
De første 20 min. af 2. halvleg fortsatte lidt som første. TVS var fortsat mest på bolden, dog var det nu Bælum der kom til et par store muligheder. Begge gange fik Kasper reddet forsøgene.
Med 25 min. igen kom der så hul på scoringerne. Desværre var det i TVS’s ende et nettet blafrede, efter et par halvskidte forsøg på at cleare bolden efter et hjørnespark, ender den for foden af en Bælum-spiller der sparker den ind ved den ene stolpe.
TVS svarede dog hurtigt igen, allerede 8 min. efter kunne Patrick sætte sidste fod på et velspillet angreb, 1-1. Og det skulle blive endnu bedre med 10 min. igen. Et TVS hjørnespark får lov til at sejle igennem det forreste område, og tæt under mål er det en Bælum-spiller der får lavet et dejligt selvmål.
Så lignede det en kamp TVS skulle køre sikkert hjem mod et Bælum-hold der ikke havde meget mere at skyde med. Men sådan mente især kampens dommertrio ikke det skulle gå. Få minutter efter føringsmålet sætter de sig i fokus ved helt umotiveret at tildele Mads et gult kort i forbindelse med et indkast. To min. efter er det så Kasper Thomsen der uforstående må sætte sig ud på bænken, da han klapper to gange i hænderne da han fejlagtigt tror vi har fået tildelt et frispark. Endnu en håbløs overreaktion af dommeren, der tydeligvis var påvirket af et par dommerudviklere på ude sidelinjen.
11 mod 9 kommer Bælum til et indlæg, som en umarkeret Bælum-spiller kan tage ned midt i feltet. Bælum-spilleren fortsætter mod mål, hvor han forsøger et lob på den fremstormende Kasper, der i samme sekund ramler sammen med angriberen. Endnu en gang er dommeren hård ved TVS. Straffespark og direkte rødt til Kasper.
Victor Nørskov kommer på mål, men han kan ikke forhindre Bælum i at udligne til 2-2.
I slutminutterne kommer TVS utroligt nok frem til et par chancer på trods af undertal, men kræfterne og den sidste skarphed manglede.
Dermed blev slutresultatet 2-2.

Kampens spiller for TVS blev den unge Victor (Polle) Poulsen, der spillede en flot kamp på midtbanen, og udvikler sig kamp for kamp.

Anfører Kasper udtaler: Vi kom efter 3 point, og må nøjes med det ene, så det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Idag fik vi lidt den ultimative negative udebane oplevelse. Udover dommerne blev vi også mødt af en 35-40 mand mellem 20 og 40 år, der kampen igennem kom med personlige tilråb til især tre af vores spillere. Det var på et niveau der var på grænsen til det uværdige for voksne mænd, og som jeg ikke synes er passende for en serie 2-kamp.
Nu må vi videre, puljen er uhyggelig tæt, og vi får brug for alt den positive opbakning vi kan få, når vi på lørdag tager imod Foulum Løvel kl. 16:00.
...

Load more